Nehoda s následným požárem

15.07. 2023,       09:30 | Rumburk, Šluknovská

Jednotka byla vyslána na požár osobního vozidla v ulici Šluknovská u odbočky na Staré Křečany, na místě se nacházela zraněná osoba. Při cestě k zásahu bylo upřesněno jednotce, že vozidla nehoří, na místě zasahuje policie a ZZS, ta má v péči zraněnou osobu.

Po příjezdu na místo zásahu bylo průzkumem zjištěno, že vozidlo po nárazu na pravé přední kolo nabouralo do sloupu veřejného osvětlení, ten byl lehce nakloněn a do plastového směrového sloupku, ten byl poškozen. Z vozidla nic neuniklo, řidič byl zraněn na noze a byl v péči ZZS. Druhé vozidlo bylo nabouráno na přední část, zasahovalo do vozovky, unikla z něj chladící kapalina, kapalina do ostřikovačů a motorový olej. Řidič byl vyšetřen ZZS, na vlastní žádost zůstal na místě.

Jednotka provedla protipožární opatření, odpojila baterie. Jednotka řídila na místě kyvadlově provoz, po příjezdu dopravní policie jednotka HZS Šluknov se vrátila na základnu a na místě zůstala naše jednotka. Po zdokumentování nehody Dopravní policií jednotka provedla naložení jednoho vozidla na odtahovou službu, asanaci komunikace a úklid vozovky. Druhý vůz byl mimo komunikaci, měl odpojenou autobaterii a byl bez úniku, proto ho jednotka zanechala na místě a vrátila se na základnu.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
HASICIRUMBURK.CZ